PIHASAUNA ETÄTYÖPAIKKANA

Pihasauna on aika monen suomalaisen haaveena ja hankintalistalla jossakin vaiheessa elämää. Pihasaunasta haaveillaan sekä omakotitalon pihaan että mökkiympäristöön. Ensimmäisenä mielessä on ehkä pihasaunan antamat lämpöiset ja hapekkaat löylyt, jotka rentouttavat mielen ja kehon arki-iltana. Suorastaan arjen luksusta päästä heittämään huolet kuumalle kiukaalle tulen rätistessä tulipesässä. Jo pihasaunan lämmittäminen on hyvä meditaatiohetki, jossa voi keskittyä hetkeen ilman kännykkää ja sosiaalista mediaa. 



Etätyö on tänä aikana monelle ajankohtainen. Teknologian kehitys on lisännyt etätyön tekijöiden määrää paljon.  Töitä tehdään kotoa ja mökiltä käsin. Saunamökki tilavalla oleskelutilalla tarjoaa upeat puitteet etätyöskentelyyn. Työnteko vaatii oman rauhaisan tilan, jossa voi keskittyä työn tekemiseen sekä pitää palaveria ilman ympäristön häiriötekijöitä. Mikä olisikaan parempi paikka kuin suomalaisella käsityöllä ja kotimaan metsästä kaadetusta puusta valmistettu saunamökki! Lamellihirrestä valmistetussa pihasaunassa on hyvä hengittää raikasta ilmaa, joka antaa hyvää energiaa työntekoon. Pihasaunan tupa on tilana kaunis ja valoisa isoine ikkunoineen, jossa on miellyttävä ja viihtyisä tehdä töitä. Raikas huoneilma antaa virkeän mielen työntekoon.

Etätyön tekemiseen tarvitaan yleensä sähköä. Saunamökkiin saa helpohkosti toteutettua yksinkertaisen sähköistyksen hirsiporausten kautta. Hirsiporausten kautta saa vedettyä sähkön pihasaunaan pistorasioille sekä valaistukselle.  Pieni lämpöpatteri ylläpitää lämpöä tilassa sekä oleskelutilan kaunis kiertoilmatakka tuo mukavan lämmön nopeasti tilaan kylmemmillä ilmoilla. Uskon, että työhyvinvointikin lisääntyy, kun pystyy käyttämään etätyömahdollisuutta säännöllisesti. Etenkin pidemmän työmatkan omaavilla etätyömahdollisuus tuo säästöä ajallisesti, rahallisesti ja varmasti myös mieltä virkistävästi. Saunamökki tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ja projekti on vielä helppo toteuttaa. Tästä pääset tutustumaan upeaan pihasaunamallistoon: www.newsauna.fi ja täältä voit lukea pihasaunan helposta hankkimisesta: https://newsauna.fi/teimme-pihasaunan-hankkimisen-helpoksi/.

Lisätietoja:- pihasauna

Comments

Popular posts from this blog

Valmissaunasta rantasaunaan. Pihasaunojen trendit!