PIHASAUNA KESÄKSI

Oletko haaveillut pihasaunasta oman kodin pihaan tai mökille? Tämä lienee aika monen suomalaisen pitkäikäinen unelma, jonka jossain vaiheessa haluaisi toteuttaa. Nykypäivänä pihasauna omakotitaloympäristöön tai saunamökki ensimökiksi on trendi, jota valmissaunakonsepti on lisännyt entisestään. Arki on täyttä ja valmiina saunapakettina saatava pihasauna on hieno mahdollisuus monille meistä, joilla oma aika ja taito ei riitä rakentamiseen.

Nyt on se aika vuodesta, jolloin on hyvä laittaa pihasaunaprojekti vireille. Ehkä ajatus omasta saunamökistä on jo kirkkaana mielessä. Jos pihasaunan suunnittelu on vielä kesken, kannattaa istua rauhassa alas ja suunnitella millainen pohjaratkaisu olisi omaan tarpeeseen toimivin. New Sauna Oy valmistaa laadukkaita ja markkinahintoja edullisempi pihasaunoja laadusta tinkimättä. Suunnittelun lomassa suosittelen menemään heidän nettisivuilleen https://www.newsauna.fi/ josta löydät heidän selkeän ja tyylikkään malliston. Ja lisättäköön tähän vielä se, että pihasaunan pohjaratkaisua on mahdollista muokata omaan käyttöön sopivaksi.



Tässä vaiheessa on hyvä laittaa projekti siinäkin mielessä liikkeelle, että rakennuslupa saadaan kuntoon ennen kiireisintä kesäsesonkia. Omien tarpeiden ja suunnittelun pohjalta onkin helppo ottaa yhteyttä myyjään ja kertoa omista toiveista pihasaunalle. Myyjä saa alkusuunnittelusta hyvän käsityksen asiakkaan saunamökki kokonaisuudesta ja pääsee piirtämään ja laskemaan tarjousta toimitukselle.

New Saunan pihasaunat valmistetaan laadukkaista materiaaleista täysin kotimaisena käsityönä. Yrityksellä on esittelysaunat Etelä-Suomessa Espoossa ja Keskisessä Suomessa on mahdollista käydä tutustumassa pihasaunoihin tehtaan tiloissa. Pihasaunan tunnelmaan ja tilantuntuun pääsee täydellisesti sisään, kun astuu rakennuksen sisään. Hirsi tuoksuu ja tuli tekisi mieli laittaa puukiukaan pesään rätisemään. Kaikilla ei ole mahdollisuutta päästä tutustumaan pihasaunoihin kaupantekovaiheessa. Tämäkään ei ole ongelma, sillä yrityksellä on laadukkaita kuvia, joita he voivat lähettää asiakkaille, jotta he saisivat mahdollisimman todellisen kuvan valmiista pihasaunatoimituksesta. Lisäksi nykypäivänä yhteydenpito ja suunnittelupalaverit hoituvat mainiosti ilman kasvokkaista tapaamista.

Nyt on mainio vuodenaika suunnata katse kesää kohti ja kun pihasaunatilaus saadaan sisään, niin ei muuta kuin odottelemaan saunatoimituksen saapumista. Kesäloman ja tulevan arjen nautinto on taattu pitkäksi aikaa pihasaunaprojektin toteuttamisella. Tämä on päätös, jota ei tarvitse katua ja tulee palvelemaan omaa perhettä joka viikko.

Lisätietoja: - ulkosauna

Comments

Popular posts from this blog

Valmissaunasta rantasaunaan. Pihasaunojen trendit!